Cine este Alin?

Cine este Alin?

Consider că trăim într-o lume unde suntem foarte influențați adesea de părerile “neștiutorilor” pentru că “deh, ce e așa greu să-ți dai cu parerea?!” . Greu nu e, dar fiecare părere “inteligentă” atrage după sine oameni cu potențial care ajung să fie demoralizați total.

Prin această postare mă adresez oamenilor SUPEREROI care simt fiecare modificare pe care o aduc alimentele pe care le consumă,  celor care sunt demoralizați de “părerile pline de știință și studii” ale celor din jur, în special celor care au un diagnostic de tipul “ Diabet zaharat” unde totul este “limitat” .

Pentru a nu fi in antiteză cu ce am spus la început, o să explic de ce sunt eu cel care are motive să-și dea cu parerea despre asta!

Am 25 de ani, sunt Farmacist și am tras lozul câștigător la vârsta de 3 ani și 9 luni când am fost diagnosticat cu “diabet zaharat de tip 1”, făcând un calcul simplu, de 21 ani am o relație strânsă cu penurile de insulină și autocontrolul glicemiei și slavă Domnului că totul este în regulă! Ideea de bază pe care vreau să o subliniez este că nimic nu m-a oprit din a face ceea ce face un “om normal” și asta pentru că diabetul nu este o afecțiune de anormal, ci din contră, de “supra normal” având posibilitatea de a-ți controla corpul și a simți modificările pe care fiecare aliment câtuși de puțin bogat in HC/zaharuri poate să-ți modifice starea/glicemia.

Așadar, cred că totul stă în modul de a privi lucrurile. Acum 20 de ani, era ceva “grav” dacă spuneai cuiva că tu îți faci insulină pentru că pancreasul nu mai are “chef” să te ajute, fapt care nu știu cât de mult s-a schimbat la modul de gândire al oamenilor nici in zilele de astazi, dar știu că fiecare adolescent/copil/om avea o teamă când venea vorba de “lozul său” .

Nici un comentariu adaugat.

Posteaza un comentariu